Κανονισμοί

Πήγαινε κάτω

Κανονισμοί

Δημοσίευση από Υπατία Την / Το Κυρ 28 Φεβ 2010 - 16:31

Κανονισμοί

1. Τα μέλη του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους εφόσον ακολουθούν τους κανονισμούς. Απαγορεύεται η παρεμπόδιση έκφρασης των απόψεων κάθε μέλους εφόσον οι απόψεις αυτές είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς.

2. Απαγορεύονται ονόματα χρηστών, εικόνες και δημοσιεύσεις (μηνύματα) με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό ή πορνογραφικό περιεχόμενο.

3. Πριν να ξεκινήσετε μία συζήτηση καλό είναι να αναζητήσετε μήπως ήδη έχει δημιουργηθεί μία με το ίδιο θέμα από άλλο μέλος. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να απαντήσετε στη συζήτηση αυτή.

4. Ξεκινώντας μια συζήτηση αρχικά βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή κατηγορία και διαλέξτε έναν τίτλο ο οποίος να αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο της συζήτησης.

5. Τα greeklish, τα κεφαλαία, τα bold και τα italics είναι καλό να αποφεύγονται. Επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητα.

6. Επίσης το χρωματιστό κείμενο επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο από τα μέλη του προσωπικού του φόρουμ.

7. Απαγορεύεται να δημοσιεύσετε δύο συνεχόμενα μηνύματα σε μία συζήτηση χωρίς να παραμβάλεται μήνυμα δημοσιευμένο από άλλο χρήστη.

8. Παρακαλούμε να σέβεστε το προσωπικό του φόρουμ.

9. Αν λάβετε προσωπικό μήνυμα με περιεχόμενο το οποίο απαγορεύεται σύμφωνα με τον κανονισμό 2 στείλτε μήνυμα σε ένα συντονιστή ή διαχειριστή του φόρουμ. Μην ανοίξετε μια συζήτηση γι' αυτό το γεγονός.

10. Εάν δεν βρίσκετε κάποια συζήτηση στην οποία συμμετείχατε παλιότερα είναι πιθανόν να έχει μετακινηθεί σε κάποια άλλη κατηγορία, αν δεν βρισκόταν στη σωστή.

11. Κάθε είδους διαφήμιση απαγορεύεται χωρίς την άδεια των διαχειριστών.

12. Εφόσον κάποιο μέλος παραβεί κάποιον από τους παραπάνω κανονισμούς μπορεί να επιβληθούν κυρώσεις ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος.

13. Κάθε παραβίαση των κανονισμών 1, 8, 11 οδηγεί σε μία προειδοποίηση (4 προειδοποιήσεις συνεπάγονται αποκλεισμό από το φόρουμ).

14. Κάθε παραβίαση των κανονισμών 3, 4, 5, 6, 7 οδηγεί σε μία ενημέρωση για την παράβαση των κανονισμών (2 ενημερώσεις συνεπάγονται μία προειδοποίηση).

15. Μέλη με όνομα που απαγορεύεται σύμφωνα κανονισμό 2 θα διαγράφονται.

16. Κάθε μηνύμαα ή εικόνα με περιεχόμενο που απαγορεύεται σύμφωνα με τον κανονισμό 2 θα διαγράφεται και το μέλος θα λαμβάνει μία προειδοποίηση.

17. Έφοσον κάποιο μέλος συνεχίζει να παραβαίνει τους κανονισμούς θα αποκλείεται από την ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ για κάποιο διάστημα ή οριστικά.

18. Λυπούμαστε πολύ για κάποια ορθογραφικά λάθη που ίσως συναντήσετε στο φόρουμ. Είναι λάθη της υπηρεσίας στην οποία φιλοξενείται το φόρουμ.
avatar
Υπατία
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Αριθμός μηνυμάτων : 124
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2010

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://oikofilosofoi.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης