Τέχνη από σκουπίδια
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τέχνη από σκουπίδια
Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία θεωρούνται άχρηστα!
Απ: Τέχνη από σκουπίδια
Βέβαια. Κρίμα που η ματαιοδοξία που υπάρχει για την αστική ζωή δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Giannis- Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2010
Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα. Πράγματι τα πρότυπα που προβάλλονται υπερτονίζουν την αξία της ύλης και τον καταναλωτισμό, όμως μπορεί κανείς να φτιάξει έργα τέχνης και αντικείμενα με υλικά για πέταμα. Έχω βρει ακόμα και κσομήματα με χρησιμοποιημένα υλικά.
Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο ίσως θεωρείται κατώτερης ποιότητας;
Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο ίσως θεωρείται κατώτερης ποιότητας;
Σε υλική αξία ναι είναι φαινομενικά κατώτερης ποιότητας από ακριβά κοσμήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι λιγότερο όμορφο.
Giannis- Συντονιστής
Καλά, σίγουρα δεν έχουν την αξία ασημένιων και χρυσών κσομημάτων, αυτό εννοείται.
Όσον αφορά όμως τα πλαστικά, τα συνθετικά και τα "ψεύτικα" κοσμήματα, πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα και μπορεί να είναι και πολύ πιο όμορφα. Τί λέτε;
Όσον αφορά όμως τα πλαστικά, τα συνθετικά και τα "ψεύτικα" κοσμήματα, πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα και μπορεί να είναι και πολύ πιο όμορφα. Τί λέτε;
Σίγουρα και πολύ πιο πρωτότυπα. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν υπάρχουν κορίτσια που να το κάνουν, μιας και έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα κοσμήματα.
Giannis- Συντονιστής
Εγώ έχω σκουλαρίκια από χρησιμοποιημένα περιοδικά και κουτάκια αναψυκτικών και βραχιόλι από καπάκια αναψυκτικών τα οποία έφτιαξα μόνη μου και εντυπωσίασαν πολλά κορίτσια. Πιστεύω ότι είναι κάτι πρωτοποριακό και μπορεί να πετύχει αρκεί να είναι φτιαγμένο με όρεξη και γούστο (και ενδιαφέρον για το περιβάλλον εννοείται, γιατί αν κανείς ξεκινήσει να φτιάξει κάτι τέτοιο χρησιμοποιώντας μια κόλλα που τα απόβλητα της παρασκευής της σκοτώνουν εκατοντάδες ψάρια, ε τότε δεν αξίζει).
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης